Kalkkunahoukutus
Annosmäärä:
Annoskoko: 400 g
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Ainekset:
9 | kg | Kariniemen Kalkkunan paistisuikaleita curry-pippuri sous vide |
14 | kg | suikaleperunoita (pakaste) |
3.6 | kg | sipulia |
3.2 | kg | porkkanasuikaleita |
0.56 | l | kanafondia |
yrttisuolaa | ||
4 | l | kermaa |
3 | l | vettä |
0.7 | kg | ohratärkkelystä |
4 | kg | yrttituorejuustoa |
Valmistusohje:
Sekoita suikaleperunat, kalkkunasuikaleet, porkkanasuikaleet, sipuli ja mausteet keskenään voidellussa GN -vuoassa. Pehmitä tuorejuusto, lisää kerma, vesi ja ohrakas. Kaada neste vuokaan. Voit halutessasi laittaa pinnalle myös juustoraastetta. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa 35-45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.