Kalkkunahoukutus

Annosmäärä:
Annoskoko: 400 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Ainekset:

9kgKariniemen Kalkkunan paistisuikaleita curry-pippuri sous vide
14kgsuikaleperunoita (pakaste)
3.6kgsipulia
3.2kgporkkanasuikaleita
0.56lkanafondia
yrttisuolaa
4lkermaa
3lvettä
0.7kgohratärkkelystä
4kgyrttituorejuustoa

Valmistusohje:
Sekoita suikaleperunat, kalkkunasuikaleet, porkkanasuikaleet, sipuli ja mausteet keskenään voidellussa GN -vuoassa. Pehmitä tuorejuusto, lisää kerma, vesi ja ohrakas. Kaada neste vuokaan. Voit halutessasi laittaa pinnalle myös juustoraastetta. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa 35-45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet