Kalkkunaa salaatissa

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g + kastike 35 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton

Kermaviilikastike:

Annoskoko: 35 g

Ainekset:

3.3kgkermaviiliä
currya rakuunaa
rosépippuria
valkopippuria
suolaa sokeria
ananasmehua

Valmistusohje:
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää ananasmehua makua pehmentämään. Tarjoa kastike erikseen. Lisänä maistuu rapea patonki.

Annoskoko: 350 g

Ainekset:

9kgHK Kalkkunan paistisuikaleita curry-pippuri sous vide
3kgamerikansalaattia
5kgtuorekurkkua
5kgomenaa
5kgananaspaloja
2.5kgappelsiinia
2.5kgbanaania
0.4kghasselpähkinärouhetta
sitruunamehua

Valmistusohje:
Pilko hedelmät ja kurkku kuutioiksi ja ota ananaspalojen liemi talteen kastiketta varten. Laita banaani- ja omenapalat hetkeksi sitruunamehuun tummumisen estämiseksi. Kokoa ainekset omiksi ryhmiksi salaatin päälle. Ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet