Kalkkunaa kreikkalaisittain
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna, Kypsät lihat
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
9 | kg | Kariniemen Kalkkunan fileesuikale, miedosti suolattu (7341) |
0.1 | kg | valkosipulia |
5 | l | vettä |
0.06 | kg | kanaliemijauhetta |
oreganoa | ||
kurkumaa | ||
0.2 | kg | hunajaa |
5 | kg | maustamatonta jogurttia |
0.4 | kg | vehnäjauhoja |
1 | kg | fetajuustoa |
1.5 | kg | mustia oliiveja |
Valmistusohje:
Kuumenna kalkkunan fileesuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Freesaa murskatut valkosipulinkynnet öljyssä. Lisää kanaliemi, murennettu fetajuusto, oregano, kurkuma ja hunaja. Sekoita vehnäjauhot jogurttiin ja lisää seos kastikkeeseen. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kuumat kalkkunasuikaleet ja oliivit. Kuumenna ja tarkista maku. Tarjoile riisin kanssa.