Kalkkunaa kreikkalaisittain

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna, Kypsät lihat

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

9kgKariniemen Kalkkunan fileesuikale, miedosti suolattu (7341)
0.1kgvalkosipulia
5lvettä
0.06kgkanaliemijauhetta
oreganoa
kurkumaa
0.2kghunajaa
5kgmaustamatonta jogurttia
0.4kgvehnäjauhoja
1kgfetajuustoa
1.5kgmustia oliiveja

Valmistusohje:
Kuumenna kalkkunan fileesuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Freesaa murskatut valkosipulinkynnet öljyssä. Lisää kanaliemi, murennettu fetajuusto, oregano, kurkuma ja hunaja. Sekoita vehnäjauhot jogurttiin ja lisää seos kastikkeeseen. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kuumat kalkkunasuikaleet ja oliivit. Kuumenna ja tarkista maku. Tarjoile riisin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet