Kalkkunaa karpalokastikkeella

Annosmäärä:
Annoskoko: 100 g + kastike 50 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Kalkkunarulla

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

12.5kgKariniemen Kalkkunan juhlarullaa pakaste

Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunan juhlarulla yhdistelmätoiminnolla 150 °C kunnes tuotteessa oleva paistovahti ponnahtaa ylös (noin 1,5 tuntia).

Karpalokastike

Annoskoko: 50 g

Ainekset:

2lpunaviiniä
0.1lpunaviinietikkaa
0.2lkanafondia
5lvettä
0.4kgkarpalohyytelöä
0.12kgmaissitärkkelystä
mustapippuria
suolaa

Valmistusohje:
Keitä punaviiniä ja punaviinietikkaa kokoon (noin puoleen). Lisää vesi, kanafondi sekä karpalohyytelö ja suurusta maissitärkkelyksellä.Hauduta noin 5 minuuttia. Mausta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä villiriisiä ja raikasta salaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet