
Kalkkunaa karpalokastikkeella
Annosmäärä:
Annoskoko: 100 g + kastike 50 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Kalkkunarulla
Annoskoko: 100 g
Ainekset:
12.5 | kg | Kariniemen Kalkkunan juhlarullaa pakaste |
Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunan juhlarulla yhdistelmätoiminnolla 150 °C kunnes tuotteessa oleva paistovahti ponnahtaa ylös (noin 1,5 tuntia).
Karpalokastike
Annoskoko: 50 g
Ainekset:
2 | l | punaviiniä |
0.1 | l | punaviinietikkaa |
0.2 | l | kanafondia |
5 | l | vettä |
0.4 | kg | karpalohyytelöä |
0.12 | kg | maissitärkkelystä |
mustapippuria | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Keitä punaviiniä ja punaviinietikkaa kokoon (noin puoleen). Lisää vesi, kanafondi sekä karpalohyytelö ja suurusta maissitärkkelyksellä.Hauduta noin 5 minuuttia. Mausta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä villiriisiä ja raikasta salaattia.