Kalkkunaa ja mangokastiketta

Annosmäärä:
Annoskoko: 145 g + kastike 70 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Mangokastike:

Annoskoko: 70 g

Ainekset:

1lkuivaa valkoviiniä
3lmangonektaria
2.5kgmangososetta
0.3kgmango chutney -maustekastiketta
0.3kgsuurustetta (tumma tai vaalea)
sipulijauhetta
suolaa

Valmistusohje:
Kuumenna neste. Lisää mangosose, mango chutney, mausteet ja suurusta. Tarkista maku. Kiehauta nopeasti.

Kalkkunapihvit

Annoskoko: 145 g

Ainekset:

15kgKariniemen Kalkkunan fileepihvejä marinoitu

Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunan fileepihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C noin 15 minuuttia. Valmista kastike ja tarjoile lisänä riisiä.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet