Kalkkunaa ja mangokastiketta
Annosmäärä:
Annoskoko: 145 g + kastike 70 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Mangokastike:
Annoskoko: 70 g
Ainekset:
1 | l | kuivaa valkoviiniä |
3 | l | mangonektaria |
2.5 | kg | mangososetta |
0.3 | kg | mango chutney -maustekastiketta |
0.3 | kg | suurustetta (tumma tai vaalea) |
sipulijauhetta | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Kuumenna neste. Lisää mangosose, mango chutney, mausteet ja suurusta. Tarkista maku. Kiehauta nopeasti.
Kalkkunapihvit
Annoskoko: 145 g
Ainekset:
15 | kg | Kariniemen Kalkkunan fileepihvejä marinoitu |
Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunan fileepihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C noin 15 minuuttia. Valmista kastike ja tarjoile lisänä riisiä.