Kalkkunaa ja jouluista hedelmäkastiketta

Annosmäärä:
Annoskoko: 135 g + kastike 80 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton

Jouluinen hedelmäkastike:

Annoskoko: 80 g

Ainekset:

5kgpersikkasosetta
1.5kgluumusosetta (sokeriton)
1.25kgkermaviiliä
valkopippuria
inkivääriä
currya
suolaa

Valmistusohje:
Sekoita persikka- ja luumusose kermaviiliin. Mausta currylla, inkiväärillä, ripauksella valkopippuria ja suolaa. Anna maustua kylmässä. Tarjoa lisänä riisiä ja raikasta salaattia.

Kalkkunapihvit

Annoskoko: 135 g

Ainekset:

14kgKariniemen Kalkkunan fileepihvejä miedosti suolattu

Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunan fileepihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C noin 15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet