Kalkkunaa ja jouluista hedelmäkastiketta
Annosmäärä:
Annoskoko: 135 g + kastike 80 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton
Jouluinen hedelmäkastike:
Annoskoko: 80 g
Ainekset:
5 | kg | persikkasosetta |
1.5 | kg | luumusosetta (sokeriton) |
1.25 | kg | kermaviiliä |
valkopippuria | ||
inkivääriä | ||
currya | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Sekoita persikka- ja luumusose kermaviiliin. Mausta currylla, inkiväärillä, ripauksella valkopippuria ja suolaa. Anna maustua kylmässä. Tarjoa lisänä riisiä ja raikasta salaattia.
Kalkkunapihvit
Annoskoko: 135 g
Ainekset:
14 | kg | Kariniemen Kalkkunan fileepihvejä miedosti suolattu |
Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunan fileepihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C noin 15 minuuttia.