Kalkkunaa ja Aurinkodippi
Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + dippi 80 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton
Aurinkodippi:
Annoskoko: 80 g
Ainekset:
5 | kg | kermaviiliä |
1 | kg | omenaraastetta |
0.6 | kg | punasipulia |
1 | kg | mango chutney -maustekastiketta |
currya | ||
kurkumaa | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä muutama tunti. Tarjoa lisänä nuudeleita tai riisiä ja raikasta salaattia.
Kalkkunapihvit
Annoskoko: 130 g
Ainekset:
15 | kg | Kariniemen Kalkkunan fileepihvejä marinoitu |
Valmistusohje:
Kypsennä pihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C 10-15 minuuttia.