Kalkkunaa ja Aurinkodippi

Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + dippi 80 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton

Aurinkodippi:

Annoskoko: 80 g

Ainekset:

5kgkermaviiliä
1kgomenaraastetta
0.6kgpunasipulia
1kgmango chutney -maustekastiketta
currya
kurkumaa
suolaa

Valmistusohje:
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä muutama tunti. Tarjoa lisänä nuudeleita tai riisiä ja raikasta salaattia.

Kalkkunapihvit

Annoskoko: 130 g

Ainekset:

15kgKariniemen Kalkkunan fileepihvejä marinoitu

Valmistusohje:
Kypsennä pihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C 10-15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet