Kalkkunaa ja paprikakastiketta

Annosmäärä:
Annoskoko: 135 g + kastike 90 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Kalkkuna

Annoskoko: 135 g

Ainekset:

14kgKariniemen Kalkkunan fileepihvejä miedosti suolattu

Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunan fileepihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C 10-15 minuuttia.

Paprikakastike:

Annoskoko: 90 g

Ainekset:

5kgpunaista paprikaa
0.5kgsipulikuutioita
0.25kgporkkanasuikaleita
0.25kgsellerisuikaleita
0.18kgtomaattipyreetä
0.12kgsokeria
öljyä
suolaa
valkopippuria
1.5lvalkoviiniä
2.5lkanalientä
(vaaleaa suurustetta)

Valmistusohje:
Freesaa kasvikset öljyssä. Lisää tomaattipyree, sokeri, suola ja valkopippuri sekä valkoviini ja kanaliemi. Keitä vihannekset kypsiksi ja soseuta halutessasi. Tarkista maku ja tarjoa lisänä esimerkiksi mehevää risottoa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet