Kalkkuna-perunasosevuoka
Annosmäärä:
Annoskoko: 240 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Ainekset:
6 | kg | Karinimen Kalkkunan lihaa, jauhettu |
0.5 | kg | sipulia |
0.1 | kg | ruokaöljyä |
1 | kg | herne-maissi-paparikasekoitusta |
1 | kg | kesäkurpitsakuutioita |
12 | kg | perunasosetta |
suolaa | ||
basilikaa |
Valmistusohje:
Ruskista kalkkunajauheliha ja sipulit kevyesti. Lisää joukkoon kasvikset ja mausteet. Levitä perunasose Gn -vuoan pohjalle ja liha-kasvisseos sen päälle.
Juustokastike
Ainekset:
4 | l | maitoa |
0.25 | kg | vehnäjauhoja |
0.6 | kg | kananmunia |
0.5 | kg | purjoviipaleita |
0.8 | kg | sulatejuustoa |
Valmistusohje:
Suurusta kuuma maito vehnäjauhoilla ja lisää sulatejuusto kastikkeeseen. Hauduta kypsäksi. Lisää vähän jäähtyneen kastikkeen joukkoon kananmunat hyvin vatkaten sekä purjoviipaleet. Kaada seos vuokiin liha-kasviseoksen päälle. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 °C 30-40 minuuttia.