Kalkkuna-perunasosevuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 240 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Ainekset:

6kgKarinimen Kalkkunan lihaa, jauhettu
0.5kgsipulia
0.1kgruokaöljyä
1kgherne-maissi-paparikasekoitusta
1kgkesäkurpitsakuutioita
12kgperunasosetta
suolaa
basilikaa

Valmistusohje:
Ruskista kalkkunajauheliha ja sipulit kevyesti. Lisää joukkoon kasvikset ja mausteet. Levitä perunasose Gn -vuoan pohjalle ja liha-kasvisseos sen päälle.

Juustokastike

Ainekset:

4lmaitoa
0.25kgvehnäjauhoja
0.6kgkananmunia
0.5kgpurjoviipaleita
0.8kgsulatejuustoa

Valmistusohje:
Suurusta kuuma maito vehnäjauhoilla ja lisää sulatejuusto kastikkeeseen. Hauduta kypsäksi. Lisää vähän jäähtyneen kastikkeen joukkoon kananmunat hyvin vatkaten sekä purjoviipaleet. Kaada seos vuokiin liha-kasviseoksen päälle. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 °C 30-40 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet