Kalkkuna-kasvisvuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Ainekset:

5kgKariniemen Kalkkunan lihaa, jauhettu
1kgsipulia tai purjoa
7.5kgvihannessuikaleita
2.5kgraejuustoa
10lruokakermaa
2kgkananmunia
0.15kgmaissitärkkelystä
suolaa
valkopippuria
paprikajauhetta
broilerimaustetta
viherpippuria
basilikaa

Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunajauheliha uunissa. Riko kypsä liha muruksi yleiskoneessa tai sekoittavassa padassa. Sekoita kaikki ainekset keskenään nestettä lukuunottamatta ja jaa GN -vuokiin. Mausta munamaito ja lisää seos vuokiin. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 1 tunti.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet