Kalkkuna-kasvisvuoka
Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Ainekset:
5 | kg | Kariniemen Kalkkunan lihaa, jauhettu |
1 | kg | sipulia tai purjoa |
7.5 | kg | vihannessuikaleita |
2.5 | kg | raejuustoa |
10 | l | ruokakermaa |
2 | kg | kananmunia |
0.15 | kg | maissitärkkelystä |
suolaa | ||
valkopippuria | ||
paprikajauhetta | ||
broilerimaustetta | ||
viherpippuria | ||
basilikaa | ||
Valmistusohje:
Kypsennä kalkkunajauheliha uunissa. Riko kypsä liha muruksi yleiskoneessa tai sekoittavassa padassa. Sekoita kaikki ainekset keskenään nestettä lukuunottamatta ja jaa GN -vuokiin. Mausta munamaito ja lisää seos vuokiin. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 1 tunti.