Kalkkuna-juureskeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

6.5kgKariniemen Kalkkunajauhelihaa pakaste
14lvettä
0.2kgkanaliemijauhetta
1.5kgsipulia
4kgkeittojuureskuutioita
4kgperunaa
0.08kgvalkosipulia
0.15kgpersilja-tillisilppua
broilerimaustetta
maustepippuria
laakerinlehtiä
suolaa
kirveliä
currya

Valmistusohje:
Ruskista kalkkunajauheliha uunissa. Keitä kasvikset kypsäksi maustetussa kanaliemessä. Lisää ruskistettu jauheliha ja kuumenna. Tarkista maku ja ripottele persilja-tillisilppu päälle.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet