JuustoSininen á la Pesto

Annosmäärä:
Annoskoko: 125 g + lisäke 200 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Peruna-tomaattivuoka:

Ainekset:

10kgkypsiä perunaviipaleita
1kgsipuliviipaleita
2kgtomaattiviipaleita
00ruokaöljyä
0.2kgparmesan juustoraastetta
00oreganoa
00suolaa
00mustapippuria
7.5llihalientä

Valmistusohje:
Laita kaikki ainekset kerroksittain vuokaan ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 170 °C noin 30 minuuttia.

JuustoSininen á la Pesto

Ainekset:

12.5kgHK Sininen Lenkki® Juusto -makkaraa
0.5kgpestokastiketta

Valmistusohje:
Leikkaa makkarat annospaloiksi, tee pintaan viiltoja ja laita voideltuihin Gn-vuokiin. Sivele pinnalle pestokastiketta. Paista kuivapaistolla 150 °C noin 15 minuuttia. Tarjoa lisänä peruna-tomaattivuokaa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet