Juustoinen liha-perunavuoka
Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Naudanliha
Erityisruoka: gluteeniton
Ainekset:
10 | kg | HK Naudan paistisuikaleita |
1.4 | kg | punasipulisuikaleita |
3.2 | kg | porkkanaviipaleita |
16 | kg | perunaviipaleita |
rakuunaa | ||
8 | l | ruokakermaa |
0.1 | kg | lihaliemijauhetta |
2.4 | kg | yrttituorejuustoa |
mustapippuria | ||
valkopippuria | ||
Valmistusohje:
Ruskista HK Naudan paistisuikaleet kevyesti yhdistelmätoiminnolla 180 °C noin 5 minuuttia.Lado ruskistetut lihat, peruna- ja porkkanaviipaleet, sipuli sekä mausteet kerroksittain Gn-vuokiin (4 vuokaa). Yhdistä kerma, lihaliemi ja tuorejuusto. Lisää neste vuokiin ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 1 tunti. Tarjoa lisänä maukasta HK Punajuurisalaattia ja rapeaa patonkia.