Juustoinen liha-perunavuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

10kgHK Naudan paistisuikaleita
1.4kgpunasipulisuikaleita
3.2kgporkkanaviipaleita
16kgperunaviipaleita
rakuunaa
8lruokakermaa
0.1kglihaliemijauhetta
2.4kgyrttituorejuustoa
mustapippuria
valkopippuria

Valmistusohje:
Ruskista HK Naudan paistisuikaleet kevyesti yhdistelmätoiminnolla 180 °C noin 5 minuuttia.Lado ruskistetut lihat, peruna- ja porkkanaviipaleet, sipuli sekä mausteet kerroksittain Gn-vuokiin (4 vuokaa). Yhdistä kerma, lihaliemi ja tuorejuusto. Lisää neste vuokiin ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 1 tunti. Tarjoa lisänä maukasta HK Punajuurisalaattia ja rapeaa patonkia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet