Juusto-papaijabroileri
Annosmäärä:
Annoskoko: 160 g + kastike 60 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton
Kastike:
Annoskoko: 60 g
Ainekset:
1 | l | majoneesia |
0.08 | kg | Sambal olekia |
0.05 | kg | ruohosipulia |
0.1 | l | hunajaa |
Valmistusohje:
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja anna maustua. Tarjoa lisänä freesattuja kasviksia.
Juusto-papaijabroileri
Annoskoko: 160 g
Ainekset:
2.8 | kg | Kariniemen Broilerin fileeperhosia miedosti suolattu |
0.2 | kg | papaijakuutioita |
0.2 | kg | cheddarjuustokuutioita |
pippurisekoitusta | ||
0.07 | kg | parmesanraastetta |
Valmistusohje:
Sekoita papaija- ja juustokuutiot sekä pippurisekoitus keskenään.Levitä broilerin fileeperhoset työlaudalle, täytä papaija-juustoseoksella ja käännä taskuiksi.Aseta täytetyt pihvit Gn-vuokaan ja ripottele pinnalle parmesanraastetta.Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 170 °C:ssa 15 minuuttia.