Juusto-papaijabroileri

Annosmäärä:
Annoskoko: 160 g + kastike 60 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton

Kastike:

Annoskoko: 60 g

Ainekset:

1lmajoneesia
0.08kgSambal olekia
0.05kgruohosipulia
0.1lhunajaa

Valmistusohje:
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja anna maustua. Tarjoa lisänä freesattuja kasviksia.

Juusto-papaijabroileri

Annoskoko: 160 g

Ainekset:

2.8kgKariniemen Broilerin fileeperhosia miedosti suolattu
0.2kgpapaijakuutioita
0.2kgcheddarjuustokuutioita
pippurisekoitusta
0.07kgparmesanraastetta

Valmistusohje:
Sekoita papaija- ja juustokuutiot sekä pippurisekoitus keskenään.Levitä broilerin fileeperhoset työlaudalle, täytä papaija-juustoseoksella ja käännä taskuiksi.Aseta täytetyt pihvit Gn-vuokaan ja ripottele pinnalle parmesanraastetta.Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 170 °C:ssa 15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet