Juuresvuoka patapihviviipaleista
Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: gluteeniton
Ainekset:
8 | kg | HK Naudan patapihviviipaleita sous vide |
2 | kg | sipulikuutioita |
9 | l | vettä |
9 | kg | perunaviipaleita |
5 | kg | porkkanaviipaleita |
2.5 | kg | smetanaa |
0.05 | kg | maizena |
lihaliemijauhetta | ||
mustapippurijauhetta | ||
suolaa | ||
paprikajauhetta | ||
Valmistusohje:
Laita 65 Gn -vuokiin peruna- ja porkkanaviipaleet, sipuli ja HK Naudan patapihviviipaleet sekä mausteet. Tee vedestä, lihaliemestä ja smetanasta liemi ja lisää vuokiin. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 1 tunti. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Koristele hienonnetulla persiljalla tai ruohosipulilla. Tarjoa lisänä tomaatti-sipulisalaattia.