Juuresvuoka patapihviviipaleista

Annosmäärä:
Annoskoko: 350 g

Pääraaka-aine: Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

8kgHK Naudan patapihviviipaleita sous vide
2kgsipulikuutioita
9lvettä
9kgperunaviipaleita
5kgporkkanaviipaleita
2.5kgsmetanaa
0.05kgmaizena
lihaliemijauhetta
mustapippurijauhetta
suolaa
paprikajauhetta

Valmistusohje:
Laita 65 Gn -vuokiin peruna- ja porkkanaviipaleet, sipuli ja HK Naudan patapihviviipaleet sekä mausteet. Tee vedestä, lihaliemestä ja smetanasta liemi ja lisää vuokiin. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 1 tunti. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Koristele hienonnetulla persiljalla tai ruohosipulilla. Tarjoa lisänä tomaatti-sipulisalaattia.