Juures-makkaravuoka
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Makkarat
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Ainekset:
4 | kg | HK Sininen Lenkki® Makkarakuutioita |
6 | kg | perunaa |
3 | kg | palsternakkaa ja lanttua |
1 | kg | sipulia |
4 | kg | tomaattimurskaa |
salviaa | ||
mustapippuria | ||
suolaa | ||
6 | l | vettä |
0.15 | kg | lihaliemijauhetta |
Valmistusohje:
Viipaloi palsternakka, sipuli ja lanttu Gn-vuokiin. Mausta tomaattimurska salvialla ja mustapippurilla. Lado makkarakuutiot juuresten päälle ja lisää maustettu tomaattimurska. Laita päällimmäiseksi viipaloidut perunat ja lihaliemi. Kypsennä yhdistelmätoiminnalla 150 °C noin tunti. Lisänä maistuu HK Punajuurisalaatti ja tuore ruisleipä.