Juures-makkaravuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Ainekset:

4kgHK Sininen Lenkki® Makkarakuutioita
6kgperunaa
3kgpalsternakkaa ja lanttua
1kgsipulia
4kgtomaattimurskaa
salviaa
mustapippuria
suolaa
6lvettä
0.15kglihaliemijauhetta

Valmistusohje:
Viipaloi palsternakka, sipuli ja lanttu Gn-vuokiin. Mausta tomaattimurska salvialla ja mustapippurilla. Lado makkarakuutiot juuresten päälle ja lisää maustettu tomaattimurska. Laita päällimmäiseksi viipaloidut perunat ja lihaliemi. Kypsennä yhdistelmätoiminnalla 150 °C noin tunti. Lisänä maistuu HK Punajuurisalaatti ja tuore ruisleipä.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet