Perinnemakkarat punasipulipedillä

Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + lisäke 120 g

Ainekset:

13kgHK Maakarit® Perinnemakkaraa (5664)

Valmistusohje:
Lado makkarat vuokiin ja paista rapeiksi uunissa +200 °C 15 minuuttia.

Punasipulit

Ainekset:

8kgpunasipulia
6lkasvislientä
0.3kgbalsamiviinietikkaa
0.12kgsokeria
timjamia
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Viipaloi sipulit ja hauduta niitä balsamiviinietikalla ja sokerilla maustetussa kasvisliemessä noin 15 minuuttia. Lisää mausteet ja hauduta vielä noin 15 minuuttia.Tarjoa rapeaksi paistettujen makkaroiden ja paahdetun ruisleivän kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet