Perinnemakkaraa ja hapankaalihauduketta

Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + lisäke 70 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Ainekset:

6.5kgHK Maakarit® Perinnemakkaraa (5664)

Valmistusohje:
Paista makkarat rapeiksi yhdistelmätoiminnolla 200 °C 15-20 minuuttia.

Hapankaalihauduke

Annoskoko: 70 g

Ainekset:

3.6kghapankaalia
0.65kgomenakuutioita
0.25kgsipulikuutioita
0.35lvalkoviiniä
0.3lvettä
0.06kgsokeria
0.002kgmustapippuria
(salviaa)

Valmistusohje:
Yhdistä hapankaali, omena, sipuli, neste ja mausteet keskenään ja hauduta noin 40 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa hapankaalihauduke rapeaksi paistettujen HK Juhlamakkaroiden lisukkeena.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet