Joulupöydän kinkkua ja punajuurikastiketta

Annosmäärä:
Annoskoko: 100 g + kastike 90 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Punajuurikastike:

Annoskoko: 90 g

Ainekset:

5lvettä
0.05kgkasvisliemijauhetta
4kgsuikaloituja punajuuria raaka
2.5kgsmetanaa
rakuunaa
mustapippuria
(vehnäjauhoja)

Valmistusohje:
Keitä punajuurisuikaleet kypsiksi kasvisliemessä ja soseuta.Lisää smetana sekä mausteet. Kuumenna ja tarkista maku. Suurusta tarvittaessa vehnäjauhoilla.Tarjoa HK Kinkkujen kanssa. Lisäkkeeksi sopii esimerkiksi HK Imelletty perunasoselaatikko ja höyrytetyt porkkanat.

Joulupöydän kinkku

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

10kgHK Joulupöydän kinkkua viipaloitu

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet