Jauheliha-kasvisruukku
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Kypsät lihat
Pääraaka-aine: Jauheliha
Ainekset:
9 | kg | HK Ruskistettua naudan jauhelihaa |
1.2 | kg | sipulia |
0.1 | kg | valkosipulimurskaa |
2.3 | kg | tomaattimurskaa |
0.75 | kg | tomaattipyreetä |
1.2 | kg | tuorejuustoa (esim. pippuri) |
3.5 | l | vettä |
0.25 | kg | maissitärkkelystä |
1.5 | kg | parsakaalia |
1.5 | kg | maissia |
2.5 | kg | juustoraastetta |
3 | kg | riisiä (raakapaino) |
8.5 | l | vettä |
suolaa | ||
pippuria | ||
paprikajauhetta | ||
yrttimaustetta | ||
Valmistusohje:
Keitä riisi. Freesaa sipulit padassa. Lisää jauheliha, tomaattimurska, tomaattipyree, tuorejuusto, vesi ja mausteet. Suurusta maissitärkkelyksellä. Anna hautua 10 minuuttia. Laita keitetty riisi voideltuihin Gn -vuokiin. Lisää riisin päälle kasvikset ja jauhelihakastike. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista yhdistelmälaitteessa 175 °C noin 30 minuuttia.