Jauhelihapihvit ja Valkosipulikastike

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g + kastike 85 g

Pääraaka-aine: Valmiit ruoat ja komponentit

Valkosipulikastike:

Annoskoko: 85 g

Ainekset:

3lvettä
3lruokakermaa
0.1lsoijakastiketta
0.3kgmaissitärkkelystä
3kgvalkosipulituorejuustoa
pippurisekoitusta
paprikajauhetta
valkosipulimurskaa

Valmistusohje:
Kuumenna vesi, kerma ja soijakastike padassa. Lisää valkosipulimurska ja mausteet. Suurusta kastike maissitärkkelyksellä ja anna hautua noin 5-10 minuuttia. Lisää tuorejuusto ja kiehauta.Tarkista maku ja tarjoa lisänä pinaatti-perunasosetta.

Jauhelihapihvit

Annoskoko: 140 g

Ainekset:

15kgHK Jauhelihapihvejä raakapakaste

Valmistusohje:
Kypsennä jauhelihapihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C 10-15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet