Jauhelihapihvit ja Pekoni-kantarellikastike
Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g + kastike 95 g
Pääraaka-aine: Valmiit ruoat ja komponentit
Pekoni-kantarellikastike:
Annoskoko: 95 g
Ainekset:
1.6 | kg | HK Amerikan Pekonia |
1 | kg | sipulikuutioita |
1.2 | kg | kantarelleja suppilovahveroita tms. |
0.6 | kg | herkkusieniä |
5.5 | l | vettä |
0.1 | kg | lihaliemijauhetta |
0.7 | l | valkoviiniä |
0.15 | kg | vehnäjauhoja |
2 | l | ruokakermaa |
Valmistusohje:
Suikaloi HK Amerikan Pekoni ja ruskista padassa. Lisää sipulikuutiot ja hauduta pehmeiksi. Lisää kantarellit ja herkkusienet sekä vesi, lihaliemijauhe ja mausteet. Suurusta vehnäjauhoilla.Anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi valkoviini ja kerma. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja raikasta salaattia.
Jauhelihapihvit
Annoskoko: 140 g
Ainekset:
15 | kg | HK Jauhelihapihvejä raakapakaste |
Valmistusohje:
Kypsennä jauhelihapihvit yhdistelmätoiminnolla 170°C 10-15 minuuttia.