Jauhelihapihvit ja Pekoni-kantarellikastike

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g + kastike 95 g

Pääraaka-aine: Valmiit ruoat ja komponentit

Pekoni-kantarellikastike:

Annoskoko: 95 g

Ainekset:

1.6kgHK Amerikan Pekonia
1kgsipulikuutioita
1.2kgkantarelleja suppilovahveroita tms.
0.6kgherkkusieniä
5.5lvettä
0.1kglihaliemijauhetta
0.7lvalkoviiniä
0.15kgvehnäjauhoja
2lruokakermaa

Valmistusohje:
Suikaloi HK Amerikan Pekoni ja ruskista padassa. Lisää sipulikuutiot ja hauduta pehmeiksi. Lisää kantarellit ja herkkusienet sekä vesi, lihaliemijauhe ja mausteet. Suurusta vehnäjauhoilla.Anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi valkoviini ja kerma. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja raikasta salaattia.

Jauhelihapihvit

Annoskoko: 140 g

Ainekset:

15kgHK Jauhelihapihvejä raakapakaste

Valmistusohje:
Kypsennä jauhelihapihvit yhdistelmätoiminnolla 170°C 10-15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet