Jauhelihapihvi sadonkorjaajan kastikkeella

Annosmäärä:
Annoskoko: 140 g + kastike 120 g

Pääraaka-aine: Valmiit ruoat ja komponentit

Sadonkorjaajan kastike:

Annoskoko: 120 g

Ainekset:

2kgsekasieniä
1.5kgporkkanasuikaleita
1kgsipulikuutioita
0.2lkasviöljyä
7.5lvettä
0.2kgkasvisliemijauhetta
0.2kgohratärkkelystä
1kgsulatejuustoa
0.06kgviherpippuria

Valmistusohje:
Freesaa porkkanasuikaleet, sipuli ja sienet öljyssä. Lisää kasvisliemi ja hauduta hetki.Suurusta ohratärkkelyksellä, lisää sulatejuusto ja viherpippurit.Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa lisänä perunasosetta ja HK Aurinkosalaattia.

Jauhelihapihvit

Annoskoko: 135 g

Ainekset:

15kgHK Jauhelihapihvejä raakapakaste

Valmistusohje:
Kypsennä pihvit yhdistelmätoiminnolla 170 °C 10-15 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet