Itämainen suikalewok

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8kgHK Sian paistisuikaleita
2kgporkkanaa
1kgpurjoa
2kgkesäkurpitsaa
4kgkiinankaalia
2kgpaprikaa
1kgananaspaloja mehuineen
0.015kgmustapippurirouhetta
0.025kgpaprikajauhetta
0.3lsoijakastiketta
0.15kgjuoksevaa hunajaa
5lvettä
0.2kgmaissitärkkelystä (tarvittaessa)

Valmistusohje:
Ruskista paistisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 180 °C noin 10 minuuttia. Laita lihat pataan mausteiden kanssa. Anna hautua kunnes lihat ovat lähes kypsiä. Lisää pataan vettä ja suikaloidut kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Mausta wokki soijakastikkeella, hunajalla sekä ananasliemellä. Kasvikset saavat jäädä al dente. Halutessasi voit suurustaa wokin maissitärkkelyksellä. Tarkista maku. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet