Itämainen possupata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

12.5kgHK Porsaan paistisuikaleita
0.2kgruokaöljyä
4.2kgpurjoviipaleita
0.1kgcurrya
8.4lvettä
4.8kgomenaa
0.2kgvehnäjauhoja
persiljaa
suolaa

Valmistusohje:
Ruskista lihasuikaleet. Freesaa purjoviipaleet ja curry padassa. Lisää porsaanliha ja osa vedestä. Hauduta kypsäksi. Suurusta vehnäjauho-vesiseoksella ja anna hautua vielä 10 minuuttia. Lisää lopuksi kuutioidut omenat, kiehauta ja tarkista maku. Koristele persiljasilpulla ja tarjoa riisin sekä tomaattisalaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet