Itämainen kalkkunapata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

12kgKariniemen Kalkkunan paistisuikale, miedosti suolattu (2250)
6lvettä
0.15kgkanaliemijauhetta
2kgsipulia
3kgkeräkaalia
2kgporkkanaa
2kgvihreitä papuja
2kgomenakuutioita
currya
inkivääriä
paprikajauhetta
suolaa
0.2kgmaissitärkkelystä

Valmistusohje:
Ruskista kalkkunasuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 6 minuuttia.Laita sipuli, keräkaali ja porkkanat sekä mausteet kanaliemeen ja hauduta noin 15 minuuttia.Lisää kalkkunasuikaleet, pavut ja omenakuutiot. Suurusta pata maissitäkkelyksellä ja anna hautua vielä 3 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoile pata riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet