Italialaisen keittiön broilerikastike

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

10kgKariniemen broilerin paistisuikaleita esimarinoitu
2kgpurjoviipaleita pakaste
1kgsipulia
1.5kgomenakuutioita
0.3löljyä
4kgtomaattimurskaa
1.5kgranskankermaa
0.5kgtomaattipyreetä
0.1kgkasvisliemijauhetta
valkosipulia
basilikaa
mustapippuria jauhettuna
currya
3.5lvettä

Valmistusohje:
Ruskista broilerinsuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 6 minuuttia. Kuullota purjo ja hienonnetut sipulit. Lisää joukkoon ruskistetut broilerinsuikaleet, tomaattimurska, pyree, kasvisliemijauhe ja omenakuutiot. Hauduta hetki ja lisää mausteet sekä lopuksi ranskankerma ja hienonnettu basilika. Tarjoa nauhapastan kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet