Intialainen kalkkunakastike

Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton

Annoskoko: 250 g

Ainekset:

8kgKariniemen Kalkkunan Paistisuikale, miedosti suolattu (2250)
0.3lruokaöljyä
1.5kgsipulikuutioita
0.1kgcurrya
7lkanalientä
0.2kgchilikastiketta
2kgtomaattimurskaa
0.2kgvalkosipulimurskaa
0.3kgsoijakastiketta
3.5kgkasvissuikaleita
1.5kgminimaissia
1kgherneitä
2kgsmetanaa
0.35kgmaissitärkkelystä

Valmistusohje:
Ruskista kalkkunasuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 6 minuuttia.Freesaa sipulit ja curry padassa. Lisää kanaliemi, kalkkunasuikaleet, chilikastike, tomaattimurska, valkosipuli, soijakastike ja kasvissuikaleet.Anna hautua noin 10 minuuttia. Suurusta kastike ja lisää maissit, herneet ja smetana.Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa basmatiriisin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet