Intialainen broileripata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
6 | kg | HK Broilerin fileesuikaleita hunajamarinoitu sous vide |
ruokaöljyä | ||
1 | kg | sipulikuutioita |
0.05 | kg | valkosipulimurskaa |
5 | l | vettä |
0.25 | l | kasvisfondia |
0.2 | l | soijakastiketta |
kurkumaa | ||
inkivääriä | ||
mustapippuria | ||
0.2 | kg | currykastikeaineksia |
0.4 | l | vettä |
3.5 | kg | kasvissuikaleita |
2 | kg | tuorejuustoa (esim. konjakki-pippuri) |
3 | kg | banaania |
rakuunaa | ||
persiljaa | ||
Valmistusohje:
Kuumenna broilerisuikaleet pakkauksessaan höyrytoiminnolla 95 °C 20 min. Freesaa sipulit öljyssä. Lisää vesi, kasvisfondi, soijakastike ja mausteet (ei rakuunaa). Anna hautua noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Sekoita currykastikeaines veteen ja lisää se kasvisten kanssa pataan. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min. Lisää broilerisuikaleet, tuorejuusto ja rakuuna. Kiehauta. Lisää lopuksi banaaniviipaleet. Tarkista maku ja koristele persiljalla. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.