
Hunajainen possu-juurespata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kypsät lihat
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Ainekset:
9 | kg | HK Viljaporsaan paistisuikaleita, sous vide |
3 | kg | lanttukuutioita |
2 | kg | palsternakkakuutioita |
2 | kg | sipulikuutioita |
ruokaöljyä | ||
6 | l | vettä |
0.09 | kg | lihaliemijauhetta |
0.2 | kg | hunajaa |
laakerinlehtiä | ||
kokonaisia mustapippureita | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Kuullota sipuli- ja juureskuutiot padassa. Lisää lihaliemi, hunaja sekä mausteet. Hauduta lähes kypsäksi. Lisää lopuksi paistisuikaleet, kuumenna ja tarkista maku.Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa lisänä HK Perunasosetta ja HK Punajuurisalaattia.