Hunajainen possu-juurespata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kypsät lihat

Pääraaka-aine: Porsaanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Ainekset:

9kgHK Viljaporsaan paistisuikaleita, sous vide
3kglanttukuutioita
2kgpalsternakkakuutioita
2kgsipulikuutioita
ruokaöljyä
6lvettä
0.09kglihaliemijauhetta
0.2kghunajaa
laakerinlehtiä
kokonaisia mustapippureita
suolaa

Valmistusohje:
Kuullota sipuli- ja juureskuutiot padassa. Lisää lihaliemi, hunaja sekä mausteet. Hauduta lähes kypsäksi. Lisää lopuksi paistisuikaleet, kuumenna ja tarkista maku.Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa lisänä HK Perunasosetta ja HK Punajuurisalaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet