Broileririsotto
Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Annoskoko: 300 g
Ainekset:
8 | kg | Kariniemen Broilerin paistisuikaleita hunajamarinadissa |
0.3 | kg | kasviöljyä |
4.3 | kg | riisiä |
1.25 | kg | sipulikuutioita |
0.024 | kg | currya |
0.01 | kg | inkivääriä |
0.01 | kg | mustapippurirouhetta |
0.3 | kg | kanaliemijauhetta |
17.5 | l | vettä |
1.3 | kg | keräkaalia |
1.3 | kg | porkkanasuikaleita |
1.75 | kg | paprikasuikaleita |
1.75 | kg | ananaspaloja |
ruohosipulia | ||
Valmistusohje:
Ruskista broilerin paistisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 6 minuuttia.Kuumenna öljy padassa, lisää riisi, sipulikuutiot ja mausteet. Kuullota hetki.Lisää kanaliemi sekä kaali- ja porkkanasuikaleet. Anna hautua noin 10 minuuttia.Lisää lopuksi ruskistetut broilerisuikaleet sekä ananaspalat. Hauduta kunnes riisi on kypsää.Ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia. Tarjoa lisänä rapeita sämpylöitä.