Hunajainen broileripata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Valmiit ruoat ja komponentit
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
7 | kg | HK Broilerin fileesuikaleita hunajamarinoitu sous vide |
3 | kg | paprikaa |
1.5 | kg | tomaattipyreetä |
2 | l | kermaa |
1 | kg | sinihomejuustoa |
2 | kg | smetanaa |
valkopippuria | ||
5 | l | vettä |
0.3 | kg | ohrakasta |
Valmistusohje:
Kuumenna broilerin fileesuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Freesaa paprikat padassa ja lisää joukkoon tomaattipyree. Suurusta ohrakkaalla. Lisää kerma, juusto ja smetana. Hauduta hetki. Lisää lopuksi kuumat broilerisuikaleet, kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa esim. kaurasuurimoiden kanssa.