Hunajainen broileri omena-kermakastikkeessa

Annosmäärä:
Annoskoko: 220 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Annoskoko: 220 g

Ainekset:

6kgHK Broilerin fileesuikaleita hunajamarinoitu sous vide
2lomenamehua
3lkermaa
5lvettä
0.075kgkanaliemijauhetta
0.4kgohratärkkelystä
4kgomenakuutioita tai -lohkoja (pakaste)
2kgomenasosetta
suolaa
ruohosipulia

Valmistusohje:
Kuumenna broilerin fileesuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Kiehauta omenamehu, kerma ja vesi. Lisää kanaliemijauhe. Suurusta ohratärkkelyksellä. Lisää omenakuutiot, omenasose ja kuumat broilerisuikaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Viimeistele kastike tuoreella ruohosipulilla. Tarjoa lisänä pastaa ja lämmintä patonkia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet