Hunajabroileripata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

7kgHK Broilerin fileesuikaleita hunajamarinoitu sous vide
2kgporkkanasuikaleita
1.5kgomenapaloja
1kgmandariinilohkoja
1kgananasmurskaa
7lvettä
0.13kgkanaliemijauhetta
0.35kgohratärkkelystä
0.35kgsoijakastiketta
inkivääriä
sitruunapippuria
suolaa
rakuunaa

Valmistusohje:
Kuumenna broilerin fileesuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia.Kuullota porkkanasuikaleet ja lisää neste sekä mausteet. Hauduta hetki. Lisää omenapalat, mandariinilohkot, ananasmurska ja broilerisuikaleet. Kiehauta ja tarkista maku. Suurusta halutessasi ohra- tai maissitärkkelyksellä. Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet