Hunajabroileria omenakastikkeessa

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

10kgKariniemen Broilerin paistisuikaleita hunajamarinadissa
2lomenamehua
3lkermaa
5lvettä
0.075kgkanaliemijauhetta
0.4kgohratärkkelystä
4kgomenakuutioita tai -lohkoja
suolaa
ruohosipulia
2kgomenasosetta

Valmistusohje:
Ruskista broilerisuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 6 minuuttia. Kiehauta omenamehu, kerma ja vesi. Lisää kanaliemijauhe ja suurusta ohratärkkelyksellä. Lisää omenakuutiot, omenasose ja ruskistetut broilerisuikaleet. Kiehauta, tarkista maku ja viimeistele kastike tuoreella ruohosipulilla. Tarjoa lisänä pastaa ja lämmintä patonkia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet