HK Sininen ja syksyinen omenasalsa

Annosmäärä:
Annoskoko: 145 g + salsa 70 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

10kgHK Sininen Lenkki® -makkaraa

Valmistusohje:
Puolita lenkit ja lado Gn-vuokiin. Paista yhdistelmätoiminnolla 150 °C:ssa noin 10 minuuttia.Voit halutessasi kuorruttaa makkarat juustoraasteella.

Syksyinen omenasalsa

Annoskoko: 70 g

Ainekset:

4kgomenakuutioita
0.6kgkurkkukuutioita
1.25 kgtomaattikuutioita
0.75kgvihreää paprikaa
0.35 kgpunasipulia
0.02kgvalkosipulimurskaa
0.1lhunaja-omenaviinietikkaa
0.02kgtuoretta korianteria
0.1kgmakeaa chilikastiketta
0.025 kgsokeria

Valmistusohje:
Sekoita salsan ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä noin 30 minuuttia.Tarjoa herkulliset makkarat omenasalsan ja perunasoseen kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet