HK Lihapata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

6kgHK Naudan lihakuutioita sous vide
9lvettä
0.1kglihaliemijauhetta
2kgvihreitä papuja
1.5kgpikkusipuleita
1.5kgpaprikaa
oreganoa
kirveliä
mustapippuria
valkopippuria
kgsuolaa
0.27ohratärkkelystä

Valmistusohje:
Kuumenna HK Lihakuutiot pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Laita lihaliemi ja mausteet pataan. Lisää kasvikset ja hauduta lähes kypsiksi. Suurusta ohratärkkelyksellä. Lisää kuumat lihakuutiot ja kiehauta. Tarkista maku. Tarjoa pata keitettyjen perunoiden ja herkkukurkkusuikaleiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet