HK Hampurilainen

Annosmäärä:
Annoskoko: 300 g + kastike 25 g

Pääraaka-aine: Valmiit ruoat ja komponentit

Kastike:

Annoskoko: 25 g

Ainekset:

0.5kgkevytmajoneesia
0.5kgkermaviiliä
0.2kgkurkkurelishiä
sokeria
suolaa

Valmistusohje:
Yhdistä kaikki ainekset ja anna maustua kylmässä muutama tunti.

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

4kgHK Pieni jauhelihapihvejä raakapakaste
50kplhampurilaissämpylöitä
1kgkiinankaalisuikaleita
1kgcheddar -juustoviipaleita
2kgananasrenkaita
1kgketsuppia
1kgsinappia

Valmistusohje:
Paista HK Jauhelihapihvit yhdistelmätoiminnolla 150 °C n. 10 minuuttia. Kuumenna sämpylät ja kokoa hampurilaiset. Tarjoa lisänä raikasta salaattia.