Herkuttelijan suikalepata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet, Naudanliha

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8.5kgHK Naudan lihasuikaleita
2kgHK Amerikan Pekonia
8lvettä
0.8kgtomaattipyreetä
0.15kglihaliemijauhetta
1kgsinihomejuustoa
1.5kgherkkusieniviipaleita
1.5kgsipulia
1lruokakermaa
0.5kgvehnäjauhoja

Valmistusohje:
Ruskista lihasuikaleet yhdistelmätoiminnolla 200 °C noin 10 minuuttia. Suikaloi pekoni sekä sipulit ja freesaa padassa. Lisää lihat, tomaattipyree, mausteet sekä lihaliemi. Hauduta lähes kypsäksi. Suurusta vehnäjauhoilla ja lisää herkkusienet, kerma sekä sinihomejuustomurut. Anna hautua vielä hetki. Tarkista maku ja tarjoa pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet