Herkuttelijan lenkki pastalle

Annosmäärä:
Annoskoko: 280 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet

Erityisruoka: gluteeniton

Ainekset:

1kgHK Sininen Lenkki® -makkaraa
0.2kgpurjoviipaleita
0.3kgkolmen värin paprikasuikaleita
ruokaöljyä
0.01kgvalkosipulimurskaa
0.15kgaurajuustomuruja
0.2kgmandariinilohkoja
0.5kgranskankermaa
0.2lvettä
0.004kglihaliemijauhetta
0.01kgrakuunaa

Valmistusohje:
Viipaloi makkara noin 1,5 cm viipaleiksi ja lado limittäin voideltuun Gn-vuokaan. Voit käyttää myös HK Sininen Lenkki® Makkarakuutioita. Freesaa purjoviipaleet, paprikasuikaleet ja valkosipulimurska öljyssä. Lisää seos makkaraviipaleiden päälle. Lisää aurajuustomuru sekä valutetut mandariinilohkot. Yhdistä lihaliemi, ranskankerma ja rakuuna. Kaada seos vuokiin. Paista yhdistelmätoiminnolla 150 °C 20-25 minuuttia. Tarjoa pastan sekä vihreän salaatin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet