Herkuttelijan lenkki pastalle
Annosmäärä:
Annoskoko: 280 g
Pääraaka-aine: Makkarat
Pääraaka-aine: Lihavalmisteet
Erityisruoka: gluteeniton
Ainekset:
1 | kg | HK Sininen Lenkki® -makkaraa |
0.2 | kg | purjoviipaleita |
0.3 | kg | kolmen värin paprikasuikaleita |
ruokaöljyä | ||
0.01 | kg | valkosipulimurskaa |
0.15 | kg | aurajuustomuruja |
0.2 | kg | mandariinilohkoja |
0.5 | kg | ranskankermaa |
0.2 | l | vettä |
0.004 | kg | lihaliemijauhetta |
0.01 | kg | rakuunaa |
Valmistusohje:
Viipaloi makkara noin 1,5 cm viipaleiksi ja lado limittäin voideltuun Gn-vuokaan. Voit käyttää myös HK Sininen Lenkki® Makkarakuutioita. Freesaa purjoviipaleet, paprikasuikaleet ja valkosipulimurska öljyssä. Lisää seos makkaraviipaleiden päälle. Lisää aurajuustomuru sekä valutetut mandariinilohkot. Yhdistä lihaliemi, ranskankerma ja rakuuna. Kaada seos vuokiin. Paista yhdistelmätoiminnolla 150 °C 20-25 minuuttia. Tarjoa pastan sekä vihreän salaatin kanssa.