Herkuttelijan Härkäpata
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Naudanliha
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
10 | kg | HK Naudan paistikuutioita |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
meiramia | ||
1 | kg | hillosipuleita |
0.5 | kg | mustia oliiveja |
1.5 | kg | punaista paprikaa |
1 | kg | maustekurkkua |
3 | l | kermaa |
0.2 | kg | ohrakasta |
7 | l | vettä |
0.1 | kg | lihaliemijauhetta |
Valmistusohje:
Ruskista lihat yhdistelmätoiminnolla 200 °C noin 10 minuuttia. Lisää lihat kiehuvaan maustettuun veteen. Hauduta kypsäksi. Suurusta ohrakkaalla. Lisää viipaloidut oliivit, kuutioidut paprikat ja maustekurkut sekä hillosipulit. Hauduta hetki ja lisää kerma. Kiehauta. Tarkista maku ja tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja raikasta salaattia.