Herkuttelijan Härkäpata

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

10kgHK Naudan paistikuutioita
suolaa
mustapippuria
meiramia
1kghillosipuleita
0.5kgmustia oliiveja
1.5kgpunaista paprikaa
1kgmaustekurkkua
3lkermaa
0.2kgohrakasta
7lvettä
0.1kglihaliemijauhetta

Valmistusohje:
Ruskista lihat yhdistelmätoiminnolla 200 °C noin 10 minuuttia. Lisää lihat kiehuvaan maustettuun veteen. Hauduta kypsäksi. Suurusta ohrakkaalla. Lisää viipaloidut oliivit, kuutioidut paprikat ja maustekurkut sekä hillosipulit. Hauduta hetki ja lisää kerma. Kiehauta. Tarkista maku ja tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja raikasta salaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet