Herkkusienillä maustettua porsaanfileetä

Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + pyree 90 g

Pääraaka-aine: Porsaanliha

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Porkkana-ruohosipulipyree:

Annoskoko: 90 g

Ainekset:

0.3kgporkkanaa
0.1kgperunaa
suolaa
pippuria
0.05kgvoita
ruohosipulia

Valmistusohje:
Kuori porkkanat ja perunat. Keitä kypsäksi ja paseeraa ilman nestettä. Lisää voi ja mausta.Sekoita kuohkeaksi ja lisää ruohosipulisilppu. Tarjoa herkkusienillä maustetun sisäfileen kanssa. Lisäkkeenä maistuvat hillottu omena, paistetut kasvikset ja portviinikastike.

Herkkusienillä maustettua porsaanfileetä

Annoskoko: 130 g

Ainekset:

0.48kgHK Sian sisäfileetä
0.2kgherkkusieniä
ruokaöljyä
suolaa
pippuria

Valmistusohje:
Ota fileeseen pinta paistinpannulla, mausta ja kypsennä 90 °C:ssa kunnes lihan sisälämpötila on 68 °C. Paista herkkusieniviipaleet ja lado fileen päälle. Leikkaa annosviipaleiksi, kun liha on vetäytynyt hetken ja sienet maustaneet fileetä.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet