Herkkusienillä maustettua porsaanfileetä
Annosmäärä:
Annoskoko: 130 g + pyree 90 g
Pääraaka-aine: Porsaanliha
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Porkkana-ruohosipulipyree:
Annoskoko: 90 g
Ainekset:
0.3 | kg | porkkanaa |
0.1 | kg | perunaa |
suolaa | ||
pippuria | ||
0.05 | kg | voita |
ruohosipulia | ||
Valmistusohje:
Kuori porkkanat ja perunat. Keitä kypsäksi ja paseeraa ilman nestettä. Lisää voi ja mausta.Sekoita kuohkeaksi ja lisää ruohosipulisilppu. Tarjoa herkkusienillä maustetun sisäfileen kanssa. Lisäkkeenä maistuvat hillottu omena, paistetut kasvikset ja portviinikastike.
Herkkusienillä maustettua porsaanfileetä
Annoskoko: 130 g
Ainekset:
0.48 | kg | HK Sian sisäfileetä |
0.2 | kg | herkkusieniä |
ruokaöljyä | ||
suolaa | ||
pippuria | ||
Valmistusohje:
Ota fileeseen pinta paistinpannulla, mausta ja kypsennä 90 °C:ssa kunnes lihan sisälämpötila on 68 °C. Paista herkkusieniviipaleet ja lado fileen päälle. Leikkaa annosviipaleiksi, kun liha on vetäytynyt hetken ja sienet maustaneet fileetä.