Herkkulihapata
Annosmäärä:
Annoskoko: 150 g
Pääraaka-aine: Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
7 | kg | HK Naudan lihakuutioita sous vide |
0.5 | l | ruokaöljyä |
1.5 | kg | sipulikuutioita |
0.5 | kg | tomaattipyreetä |
2 | kg | ruskeita papuja tomaattikastikkeessa |
5 | l | vettä |
0.075 | kg | lihaliemijauhetta |
0.2 | kg | vehnäjauhoja |
1.5 | kg | herkkukurkkua kuutioina |
1 | kg | smetanaa |
0.02 | kg | valkopippurijauhetta |
0.02 | kg | mustapippurijauhetta |
0.01 | kg | mustapippurirouhetta |
suolaa | ||
Valmistusohje:
Kuumenna lihakuutiot pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Freesaa sipuli öljyssä. Lisää tomaattipyree, vesi, lihaliemijauhe ja pavut. Hauduta hetki ja suurusta. Lisää kuumat lihakuutiot, kurkkukuutiot, smetana ja mausteet. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.