Herkkulihapata

Annosmäärä:
Annoskoko: 150 g

Pääraaka-aine: Naudanliha, Valmiit ruoat ja komponentit

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

7kgHK Naudan lihakuutioita sous vide
0.5lruokaöljyä
1.5kgsipulikuutioita
0.5kgtomaattipyreetä
2kgruskeita papuja tomaattikastikkeessa
5lvettä
0.075kglihaliemijauhetta
0.2kgvehnäjauhoja
1.5kgherkkukurkkua kuutioina
1kgsmetanaa
0.02kgvalkopippurijauhetta
0.02kgmustapippurijauhetta
0.01kgmustapippurirouhetta
suolaa

Valmistusohje:
Kuumenna lihakuutiot pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Freesaa sipuli öljyssä. Lisää tomaattipyree, vesi, lihaliemijauhe ja pavut. Hauduta hetki ja suurusta. Lisää kuumat lihakuutiot, kurkkukuutiot, smetana ja mausteet. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet