Hedelmäiset broilerirullat appelsiini-viherpippurikastikkeessa
Annosmäärä:
Annoskoko: 180 g + kastike 50 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Kastike:
Annoskoko: 80
Ainekset:
0.3 | l | appelsiinimehua |
0.2 | l | kanalientä |
0.1 | l | kermaa |
maissitärkkelystä | ||
viherpippuria | ||
Valmistusohje:
Siivilöi paistinliemi ja lisää kerma sekä viherpippurit. Anna kiehua hieman kokoon. Suurusta maissitärkkelyksellä.
Hedelmäiset broilerirullat
Annoskoko: 180 g
Ainekset:
0.6 | kg | Kariniemen rintafileepihvejä marinoimaton |
0.18 | kg | kuivattuja hedelmiä (luumuja aprikooseja) |
0.02 | kg | korppujauhoja |
0.02 | kg | ranskankermaa |
1 | kpl | kananmunia |
0.03 | kg | vehnäjauhoja |
paprikajauhetta | ||
inkivääriä | ||
cayennepippuria | ||
valkopippuria | ||
timjamia | ||
suolaa | ||
oliiviöljyä paistamiseen | ||
Valmistusohje:
Jauha hedelmät kutterissa karkeiksi kuutioiksi, lisää korppujauhot, ranskankerma ja kananmuna. Jaa täyte tasaisesti nuijituille broilerin rintafileepihveille, kääri rullalle ja pyörittele maustetuissa vehnäjauhoissa. Kiinnitä rullat cocktail-tikuilla ja ruskista kevyesti oliiviöljyssä. Aseta rullat uunivuokaan ja kaada päälle kanaliemi ja appelsiinimehu. Hauduta yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin 15 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi ratatouillen ja pähkinäriisin kanssa. Koristele pitkillä friteeratuilla kesäkurpitsasuikaleilla ja lehtipersiljalla.