Hedelmäiset broileripihvit
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
14 | kg | Kariniemen Broilerin fileepihvejä marinoimaton |
0.2 | l | ruokaöljyä |
0.3 | l | sitruunamehua |
0.2 | kg | sinappia |
1.5 | kg | omenakuutioita |
1.5 | kg | kuivattuja aprikooseja |
2 | kg | kuivattuja luumuja |
1 | kg | sipulia |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
kanelia | ||
6.5 | l | kuivaa siideriä |
Valmistusohje:
Lado broileripihvit Gn -vuokiin. Sekoita öljystä, sitruunamehusta ja sinapista kastike ja sivele se pihvien päälle. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 180 °C:ssa noin 15 minuuttia. Laita hedelmät, sipulit, mausteet ja siideri pataan ja hauduta hetki. Levitä hedelmäseos broileripihvien päälle ja kypsennä vielä 15 minuuttia. Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kanssa.