Hedelmäiset broilerikrepit

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

6kgHK Broilerin fileesuikaleita maustamaton sous vide
1kgpurjosipulia
ruokaöljyä
2kgananas- tai persikkakuutioita
1kgpippurituorejuustoa
tuoretta jalapenoa
(tabascoa)
sitruunapippuria
suolaa
100kplisoja ohukaisia (á 75 g)
1.5kgjuustoraastetta

Valmistusohje:
Sekoita kypsä HK Broilerin fileesuikale, kevyesti freesattu purjosipuli, tuorejuusto, valutetut hedelmät ja mausteet keskenään.Tarkista maku. Täytä ohukaiset, laita Gn-vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste.Kuorruta yhdistelmälaitteessa 180 °C noin 15 minuuttia. Tarjoa lisänä raikasta salaattia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet