Hedelmäinen jogurttikalkkuna

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna, Kypsät lihat

Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

9kgKariniemen Kalkkunan fileesuikale, marinoitu (7349)
4lkanalientä
0.4kgvehnäjauhoja
4.5lpersikkajogurttia
0.2kgtomaattipyreetä
4kgpersikoita omassa liemessä

Valmistusohje:
Kuumenna kalkkunan fileesuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Freesaa tomaattipyree öljyssä. Lisää joukkoon kanaliemi. Sekoita vehnäjauhot persikkajogurttiin ja yhdistä seos kastikkeeseen. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kuumat kalkkunasuikaleet ja kuutioidut persikat. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoile esimerkiksi yrteillä maustetun riisin kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet