Hedelmäinen jogurttikalkkuna
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna, Kypsät lihat
Pääraaka-aine: Siipikarja, Valmiit ruoat ja komponentit
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
9 | kg | Kariniemen Kalkkunan fileesuikale, marinoitu (7349) |
4 | l | kanalientä |
0.4 | kg | vehnäjauhoja |
4.5 | l | persikkajogurttia |
0.2 | kg | tomaattipyreetä |
4 | kg | persikoita omassa liemessä |
Valmistusohje:
Kuumenna kalkkunan fileesuikaleet pakkauksessaan höyryssä 95 °C 20 minuuttia. Freesaa tomaattipyree öljyssä. Lisää joukkoon kanaliemi. Sekoita vehnäjauhot persikkajogurttiin ja yhdistä seos kastikkeeseen. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kuumat kalkkunasuikaleet ja kuutioidut persikat. Kiehauta ja tarkista maku. Tarjoile esimerkiksi yrteillä maustetun riisin kanssa.