Gulassikeitto
Annosmäärä:
Annoskoko: 400 g
Pääraaka-aine: Naudanliha
Erityisruoka: laktoositon
Annoskoko: 400 g
Ainekset:
12 | kg | HK Naudan lihasuikaleita |
2 | kg | sipulikuutioita |
0.6 | kg | valkosipulimurskaa |
0.35 | kg | vehnäjauhoja |
18 | l | vettä |
0.2 | kg | lihaliemijauhetta |
6 | kg | perunakuutioita |
2 | kg | paprikaa |
4 | kg | tomaattia |
ruokaöljyä | ||
paprikajauhetta | ||
mustapippurirouhetta | ||
chilijauhetta | ||
suolaa | ||
Valmistusohje:
Ruskista lihasuikaleet. Freesaa sipulikuutiot ja valkosipulimurska padassa. Lisää lihat ja sekoita joukkoon jauhot ja mausteet. Lisää puolet lihaliemestä ja hauduta kannen alla, kunnes liha alkaa olla mureaa. Lisää perunakuutiot ja loput lihaliemestä. Anna hautua, kunnes perunat kypsiä. Lisää lopuksi paprika- ja tomaattilohkot ja kiehauta. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa lisänä smetanaa.