Gulassikeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 400 g

Pääraaka-aine: Naudanliha

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 400 g

Ainekset:

12kgHK Naudan lihasuikaleita
2kgsipulikuutioita
0.6kgvalkosipulimurskaa
0.35kgvehnäjauhoja
18lvettä
0.2kglihaliemijauhetta
6kgperunakuutioita
2kgpaprikaa
4kgtomaattia
ruokaöljyä
paprikajauhetta
mustapippurirouhetta
chilijauhetta
suolaa

Valmistusohje:
Ruskista lihasuikaleet. Freesaa sipulikuutiot ja valkosipulimurska padassa. Lisää lihat ja sekoita joukkoon jauhot ja mausteet. Lisää puolet lihaliemestä ja hauduta kannen alla, kunnes liha alkaa olla mureaa. Lisää perunakuutiot ja loput lihaliemestä. Anna hautua, kunnes perunat kypsiä. Lisää lopuksi paprika- ja tomaattilohkot ja kiehauta. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa lisänä smetanaa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet