Guinnesin lammas

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Lammas, Lihavalmisteet

Erityisruoka: laktoositon

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

8kgKaritsan lapakuutioita pakaste
2kgHK Amerikan Pekonia
2kgsipulikuutioita
0.05kgvalkosipulia
2ltummaa olutta
4lvettä
0.2kglihaliemijauhetta
4kgporkkanaa
0.3kgvehnäjauhoja
suolaa
pippuria
muskottia

Valmistusohje:
Ruskista karitsan lapakuutiot yhdistelmätoiminnolla 180 °C noin 15 minuuttia. Freesaa pekoni ja sipulikuutiot padassa. Lisää lihat, mausteet ja olut. Hauduta pataa miedolla lämmöllä noin 1-1,5 tuntia. Lisää lopuksi porkkanaviipaleet ja suurusta. Anna hautua vielä noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet