Glögi-marinoidut kalkkunavartaat
Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g
Pääraaka-aine: Siipikarja
Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon
Marinadi:
Annoskoko: 35 g
Ainekset:
0.15 | l | valmista glögiä |
0.1 | l | ruokaöljyä |
0.05 | l | sitruunamehua |
0.05 | l | soijakastiketta |
Valmistusohje:
Valmista marinadi glögistä, öljystä, sitruunamehusta ja mausteista.
Kalkkunavartaat
Annoskoko: 200 g
Ainekset:
1 | kg | Kariniemen Kalkkunan rintafileetä |
0.5 | kg | pariisinporkkanoita |
0.25 | kg | kuivattuja luumuja |
0.4 | kg | omenaa |
0.25 | kg | sipulia |
Valmistusohje:
Kuutioi kalkkunan rintafilee ja anna marinoitua yön yli. Pilko omenat ja sipuli reiluiksi lohkoiksi. Kaada omenille hieman sitruunamehua, jotta ne eivät tummuisi. Ryöppää porkkanat. Kokoa vartaat: 4 kalkkunakuutiota, 6-7 palaa vihanneksia ja hedelmiä kuhunkin vartaaseen. Lado vartaat GN -vuokaan ja valele marinadilla. Lisää vuoan pohjalle vettä palamisen ehkäisemiseksi. Paista 175 °C noin 20 minuuttia. Tarjoa lisänä HK salaatteja ja patonkia.