Glögi-marinoidut kalkkunavartaat

Annosmäärä:
Annoskoko: 200 g

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: gluteeniton, laktoositon

Marinadi:

Annoskoko: 35 g

Ainekset:

0.15lvalmista glögiä
0.1lruokaöljyä
0.05lsitruunamehua
0.05lsoijakastiketta

Valmistusohje:
Valmista marinadi glögistä, öljystä, sitruunamehusta ja mausteista.

Kalkkunavartaat

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

1kgKariniemen Kalkkunan rintafileetä
0.5kgpariisinporkkanoita
0.25kgkuivattuja luumuja
0.4kgomenaa
0.25kgsipulia

Valmistusohje:
Kuutioi kalkkunan rintafilee ja anna marinoitua yön yli. Pilko omenat ja sipuli reiluiksi lohkoiksi. Kaada omenille hieman sitruunamehua, jotta ne eivät tummuisi. Ryöppää porkkanat. Kokoa vartaat: 4 kalkkunakuutiota, 6-7 palaa vihanneksia ja hedelmiä kuhunkin vartaaseen. Lado vartaat GN -vuokaan ja valele marinadilla. Lisää vuoan pohjalle vettä palamisen ehkäisemiseksi. Paista 175 °C noin 20 minuuttia. Tarjoa lisänä HK salaatteja ja patonkia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet